Zmiany terminów podatkowych i sprawozdawczych w związku z koronawirusem – tabela

Gubisz się w terminach zmieniających się w kwestii zobowiązań podatkowych, które są wprowadzane w związku z epidemią koronawirusa? Jeśli chcesz szybko sprawdzić jak zmienił się termin danego zobowiązania, np. złożenia sprawozdania finansowego czy deklaracji PIT, spójrz poniżej. Przygotowaliśmy interaktywną tabelę, w której zawarte są zmiany terminów podatkowych oraz sprawozdawczych. Nad tabelą, po prawej stronie jest opcja „Szukaj”, gdzie możesz wyszukać konkretne, interesujące Cię zagadnienie i terminy, jakie aktualnie obowiązują.

Źródło: Biuletyn Informacyjny dla Służb Ekonomiczno-Finansowych, Dodatek, ISSN 2449-9242

Etykiety , ,