Wielkie otwarcie wyjątkowego parku rozrywki TEPfactor

labirynt, tepfactor, skarb, gra towarzyska, gdzie spędzić deszczowy dzień w warszawie,

22 maja mieliśmy przyjemność wziąć udział w oficjalnym otwarciu unikalnego parku rozrywki TEPfactor mieszczącego się w centrum handlowym Blue City w Warszawie. TEPfactor to wystylizowany na jaskinię labirynt, w którym można znaleźć 24 pokoje. Za każdymi drzwiami kryją się wyzwania, które zapewniają ogromną dawkę adrenaliny i sprawdzają poziom sprawności. Zadania zręcznościowe i zagadki logiczne gwarantują rozrywkę na kilka godzin, ale również – bądźcie ostrożni – wystawiają na próbę przyjaźnie. 🙂

Po serdecznym przywitaniu przez Tomáša Chrousta, założyciela TEPfactor, oraz Marcelę Zeemanovą, podjęliśmy wyzwanie pod presją czasu m.in. nurkując na dno basenu wypełnionego ogromnymi piłkami, przeciskając się przez ciasno uplecioną pajęczynę czy sprawdzając swoją błyskotliwość w quizie. Zadania, choć wymagające, sprawiły nam mnóstwo radości. Nie mogliśmy powstrzymać śmiechu, patrząc na zmagania naszych koleżanek z przeszkodami, które napotykały. Na końcu gry na zwycięzców czekała skrzynia skarbów, którą ostatecznie udało się otworzyć naszej nieustraszonej dyrektor zarządzającej, Michaeli Martinek.

Wizyta w tajemniczej jaskini TEPfactor pozostawiła po sobie wspomnienia na całe życie i… zakwasy. 🙂

Jeszcze raz gratulacje i powodzenia w drodze na szczyt, TEPfactor!

Etykiety